top of page

PRODUKTER

Kontraktproduktion
MEDICINSK UDSTYR
 

Vi producerer medicinsk udstyr i klasse 1 samt klasse 1m. Sortimentet består af bægre med målefunktion i forskellige farver og størrelser samt tilhørende låg og tudlåg. Vi anvender den nyeste robot- og maskinteknologi til produktion af disse produkter.

KOMPONENTER TIL FLOW-LØSNINGER
 

Vi er en international leverandør af en bred vifte af plastkomponenter til flowløsninger, primært håndtag i variende farver, former, størrelser og typer, herunder det kendte Ballofix-håndtag. Da vi har en veludviklet tampontryk-afdeling, leverer vi håndtag med en række forskellige logoer. Præcision er helt afgørende, da disse produkter skal monteres med andre typer af komponenter.

KAPSULER TIL ENERGITRANSFORMERE

 

Siden 2001 har vi leveret kapsuler til energitransformere. Vi producerer mere end 300 forskellige typer af kapsuler og komponenter til transformerindustrien. Vores kapsuler anvendes til transformere i alt fra skibe, toge, vindmøller, elevatorer, kraner, solceller mm. Der er således strenge krav til materiale, performance, kvalitet, præcision og sikkerhed.

LABORATORIEUDSTYR

 

Egenproduktion
UDSTYR TIL SPORTSFISKERI
 

Vi er stolte af at være en førende producent og eksportør af et bredt udvalg af dansk-designede flueæsker og andet fiskeriudstyr såsom flod, stangholdere og hjul. Sortimentet inkluderer vores internationalt kendte fluebinder (Danvisen), som ses på billedet. Vi tilbyder logoprint på alle vores flueæsker. Vores produktkatalog kan downloades her (.pdf).

HYGIEJNEPRODUKTER

Denne produktlinje går helt tilbage til begyndelsen. Vores bestsellers i kategorien er kamme i et bredt udvalg af farver, størrelser og former, fønbørster og tandstikker. Derudover er fodfile, papillotnåle og tand/sæbeetuier en del af sortimentet.

bottom of page