top of page
MORE THAN 30 YEARS OF EXPERIENCE WITH

PLASTIC INJECTION MOULDING

KVALITET

Carina Plastics A/S har et stort kendskab til plastprocesser og -materialer, gennem vores mangeårige arbejde med sprøjtestøbning. Effektivitet, løbende udvikling og kvalitet er en helt central del af vores virke. 

PRODUKTER

Carina Plastics A/S producerer plastemner og -dele til en bred vifte af industrier. Lige fra medicinsk udstyr og dele til energitransformere til laboratorieudstyr og sportsfiskeri. Vi har således erfaring med mange forskellige typer af emner, værktøjer, processer, krav og plastmaterialer. Vi kører primært kontraktproduktion, men har også et udvalg af egenprodukter på hygiejneartikler og fiskeriudstyr.

KAPACITET

Kernen i vores virker er vores produktionsudstyr. Vi råder over 13 sprøjtestøbemaskiner som gør det muligt at producere adskillige typer af emner, lige fra 0,01g til 300g. Vi benytter den nyeste maskin- og robotteknologi til fremstilling og håndtering af produkter på en omkostningseffektiv måde.

OM CARINA PLASTICS

Vi er specialiserede i sprøjtestøbning og har produceret plastprodukter og -komponenter til en række forskellige industrier i mere end 30 år.

 

Alle vores produktionsfaciliteter ligger i Danmark, lige udenfor København.

Med vores mangeårige erfaring og kompetence kan vi bistå med vejledning og sparring vedrørende design og produktion samt fremstilling af prøver.

KONTAKT OS

Carina Plastics A/S

Valhøjs Alle 145-147

DK-2610 Rødovre

Direkte  +45 27586893

Kontor  +45 36704404

info@carinaplastics.com

contact
bottom of page