top of page

OM

Carina Accessories A/S blev grundlagt i 1985. I første omgang sprøjtestøbte vi plastsmykker og -accessories, heraf navnet. Siden da, har vores produktsortiment udviklet sig i retning af mere industrielle produkter, ligesom vores produktionsfaciliteter er vokset og har udviklet sig sideløbende med vores kompetencer og visioner. Vi har gennem årene opkøbt en række virksomheder, som har betydet at vores produktsortiment i dag spænder bredt. Derudover har det betydet, at vi i dag primært udfører kontraktproduktion til forskellige brancher. Vores produktionsfaciliteter og hovedkontor er beliggende i Danmark, lige uden for København. 

I 2017 skiftede vi navn til Carina Plastics A/S for at afspejle udviklingen og strømline vores brand, som frem til 2017 var kendt under følgende navne:

Carina Accessories A/S: medicinsk udstyr, hygiejneprodukter, komponenter til energitransformere.

 

Brink Plast ApS: ventilhåndtag til flowløsninger og laboratorieudstyr. Brink Plast inkluderer Termotex: TBS kassesystemer, industrielle tragte. Samt Optilux: udendørs lamper. 

Danica Sport Fishing Products A/S: udstyr til sportsfiskeri.


 

Vores vision er at producere konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet til forskellige industrielle brancher, herunder særligt medico-industrien, således at sikkerheden for brugerne forbedres og produkterne til hver en tid lever op til lovgivningsmæssige krav.

Vi er altid interesseret i nye projekter og idéer, og stiller gerne vores kompetence, kapacitet og viden til rådighed i udviklingen af nye produkter.
 

Vores produkter kan ses her.

bottom of page